Skandinaviens bästa skidort

Tänndalen hamnar i topp för andra året i rad när besökarna utser Skandinaviens bästa skidort!

Tänndalen är Skandinaviens bästa skidort för andra året i rad enligt en ny undersökning från analysföretaget Nordic Bench.

 

4 500 skandinaver har i en helt oberoende undersökning fått ange hur villiga de är att rekommendera en fjälldestination och för andra året i rad är det Tänndalen som är nummer ett, hela 87 % av de som varit där under det senaste året ger betyget nio eller tio på (skala 0-10). Övriga destinationer i topp med högt betyg är Tänndalens grannar i Funäsfjällen: Ramundberget och Funäsdalen. Fjärde respektive femte plats intas av Skistargiganterna: Trysil och Vemdalen. Vad besökarna till Tänndalen framförallt framhåller till stöd för sitt betyg är att man trivs med boendet, att området bjuder på riktigt bra längdskidåkning och även fina skidbackar.

 

Peter Jonasson, Anläggningschef i Tänndalen välkomnar resultatet:

- Fantastisk roligt att prispallen intas av skidorter från Funäsfjällen. Med passion, skidåkning och snö hälsar vi nya och gamla gäster välkomna till en ny säsong i Skandinaviens mest omtyckta skidort, avslutar Peter Jonasson.

Läs mer

 

Sveriges bästa skidort

Tillsammans med våra vänner på Funäsdalsberget, Kappruet, Tänndalsvallen, Tännäskröket och Ramundberget vann vi dessutom pris som Sveriges bästa skidort 2019. Detta enligt en undersökning på freeride.se där 5000 personer röstade på sin favoritskidort i Sverige.

Läs mer

Film från Skandinaviens bästa skidort!