Tävling! Hitta på slutet på äventyret och tävla om fina priser

 

Börja med att läsa historien ”Krokskogen och mysteriet med Snömonstret”. Hjälp oss sedan att hitta på hur äventyret slutar! Hittar våra kompisar något snömonster? Och i så fall, vad är Snömonstret för något egentligen? Hur ser det ut? Var bor det? Och är verkligen Snömonstret så elakt som de gamla myskoxarna trodde?

Tävlingsregler

Hur tävlar man?
Var lämnar man sitt tävlingsbidrag?
Hur länge pågår tävlingen?
Vad kan man vinna?
Kontaktuppgifter
Krokskogen Saga

Läs sagan här!

Krokskogen och mysteriet med Snömonstret.

Det här är gänget som ger sig ut på äventyr

Alvar2

Alvar

Alvar är en gammal och mycket klok Myskoxe. Han gillar att ta det lugnt och stressar inte upp sig i onödan. Och så har han ju den där magiska förmågan som myskoxar har – att kunna prata med träden och stenarna.

Bjorna2

Björna

Björna är en riktigt smart och ibland gan- ska bestämd björnunge. Hon älskar allt som har med skogen, fjällen och naturen att göra och har full koll på växter, djur och olika väder. Björna är den i gänget som ofta får som hon vill!

Lallo2

Lallo

Lallo är ett riktigt yrväder som alltid kastar sig in i äventyr utan att tänka efter så värst mycket. Ofta går det bra men ibland blir det lite knasigt. Men Lallo är alltid glad och positiv vilket är en bra egenskap, särskilt när man ska ut på äventyr.