Paddling

På fjällplatån ovanför Tänndalens skidområde ligger Svansjön, stilla och tyst, med höga fjälltoppar i alla riktningar. I sommar kan du uppleva Svansjön från kajak eller kanot - en unik upplevelse.

Svansjön är ca 5 km lång och erbjuder fin paddling 1000 m.ö.h. Svansjökläppen, Vättafjället, Rödfjället och alla andra fjälltoppar i området reser sig runt omkring och bildar en mäktig fond. Vattnet är klart och friskt - precis som det ska vara i riktiga fjällsjöar.

 

Tännån slingrar sig fram nere i dalgången och passar utmärkt vid otsabilt väder. Har du tur kanske du får se en och annan bäver.

 

Malmagen är en vacker fjällsjö i Fjällnäs, knappt 4 km från Ski Lodge Tänndalen. Här finns gott om fisk och paddlingen är rofylld och läcker.

 

Paddling med guide

Guidad tur på fjällvatten inkl lättare lunch.

 

När: Måndagar och tisdagar kl. 09.30-12.30.

 

Pris: 895 kr/kajak inkl paddel, flytväst och lättare lunch. Självklart finns det möjlighet att göra kortare eller längre turer, tveka inte att kontakta oss med önskemål.

 

Tel: 0684-155 00, E-post: bokning@tanndalen.com

Uthyrning

I sommar håller Hamra Sportshop öppet med allt för din vistelse i fjällen! Vi hyr ut kajaker och kanoter i Svansjön och Tännån.

 

Priser kajak/kanot inkl. flytväst:

Fm/Em: 295 kr

1 dag: 395 kr

2 dagar: 595 kr

3 dagar: 795 kr

4 dagar: 945 kr

5 dagar: 1 095 kr

 

Tel: 0684-155 10. E-post: shopen@tanndalen.com

Inspiration

Upptäck mer

Fjällfiske

200 fjällsjöar och mer än 30 mil strömmande vatten!

Barnaktiviteter

I Tänndalen gör vi vårt allra bästa för att barnen ska trivas.

Hamra Sportshop

Här hittar du kläder för alla väder, uthyrning och prylarna för fjällivet.