Raka spåret till Tänndalen

Ta tåget till Tänndalen! Res från Malmö och Stockholm inklusive busstransfer och upplev en underbar vintersemester i Skandinaviens bästa skidort!

Snälltåget har avgångar till och från Tänndalen två gånger i veckan under hela vintern (21 december - 12 april).

 

Nära till allt!

I Tänndalen är det nära till allt, perfekt för dig som kommer med tåg och transferbuss. Allt som behövs för en bekväm och härlig fjällsemester finns inom gångavstånd: restauranger, 53 skidbackar, 300 km längdspår, fjäll, sportbutik med uthyrning, skidskola samt en nybyggd livsmedelsbutik som öppnar julen 2019.

Boka boende >

 

Res med Snälltåget

För dig som vill resa till Tänndalen en hel vecka med boende söndag-söndag så avgår tåget på lördagskvällen från Malmö via Stockholm och ankommer Röjans station på Inlandsbanan på morgonen. Därifrån går transferbuss till Tänndalen, 13 mil och drygt två timmars bussresa. Hemresan sker söndag 12.00 från Tänndalen med ankomst Stockholm söndag kväll och Malmö måndag morgon. Nattåget går via Lund, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping, Stockholm och Uppsala.

 

Nu utökas antalet avgångar till och från Tänndalen genom att det går transferbuss från och till Snälltåget i Östersund på torsdagar. Du reser med nattåget onsdagkvällar och åter på torsdagar – perfekt för dig som vill resa på weekend med boende torsdag – söndag eller prisvärd kortvecka med boende söndag – torsdag.

 

Tågresa och transfer bokas hos Snälltåget!

Boka tågresa >

 

Mer info via: tel 0684-155 00 eller e-post: bokning@tanndalen.com

Skandinaviens bästa skidort

Tänndalen hamnar i topp för andra året i rad när besökarna utser Skandinaviens bästa skido ...

Barnens Tänndalen

I Tänndalen gör vi vårt allra bästa för att barnen ska trivas.

Pris fr. 
4 666:-

Drömmen om mars

Drömmen om mars

Vårskidåkning med lägre priser på skipass och 20 % rabatt på boende!

  

Boendeguide

Stort, litet, mysigt eller modernt? Här hittar du allt boende.

Kartor

Pistkarta, spårkarta, områdeskarta och skoterledskarta!