Vy Hamrafjället Tänndalen

Skidesmedja

Skidesmedja i Tänndalen

Vi tycker att vi har på tok för lite tid för möten idag. Inte affärsmöten och konferensmöten, de finns i överflöd. Utan mänskliga möten och tid för djupare samtal.

Torsdagen den 18/1 till söndagen den 21/1 vill vi bjuda modiga ledare, nytänkande HR och konsulter som vill förändra världen till oss i Tänndalen. Förutom att visa er vår fantastiska fjällvärld och njuta av magisk skidåkning, vill vi diskutera viktiga frågor och inspireras av varandra. Temat är mänsklig hållbarhet, motivation och hur vi kan skapa långsiktigt framgångsrika organisationer.

Vår VD och vår HR kommer att dela med sig av hur vi tänker när vi bygger vår HR-strategi på självbestämmandeteorin (den mest beforskade och accepterade motivationsteorin) och vår marknadschef kommer att berätta hur vi jobbar med storytelling för att sprida våra värderingar.

Vi hoppas att du också vill bidra med din kompetens och dina erfarenheter – genom exempelvis att hålla en kortare föreläsning eller workshop, eller bara genom informella samtal vid brasan. Tillsammans skapar vi en agenda med givande ämnen och mycket luft så att vi även har tid för skidor, bastu och långa middagar.

Vi startar kl. 17 på torsdagen med presentation av Tänndalen och hur vi jobbar här, därefter äter vi gemensam middag och laddar för kommande dagar. Det går givetvis fint att komma tidigare eller resa hem senare om man vill lägga till en extra skiddag. Meddela det när du bokar så löser vi det!

Nyfiken och frågor? Hör av dig till Elin Hartelius, HR i Tänndalen: elin.hartelius@tanndalen.com

Bokning? Maila till bokning@tanndalen.com. Kommer du själv, men önskar att dela boende, meddela detta när du bokar.

Vad händer efter bokning? Du bjuds in till vår Facebookgrupp där vi lär känna varandra och tillsammans skapar en magisk agenda av våra gemensamma kompetenser.

Max 50 platser och först till kvarn. Varmt välkommen!

Ski Lodge Tänndalen vinter

Boende

Alla boenden är i 6-bäddslägenheter (46 kvm) i Ski Lodge, som består av ett kombinerat vardagsrum/kök med pentry, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med dubbla våningssängar samt badrum med toalett/dusch. Gemensam relaxavdelning med bastu finns i huset. Backen är precis utanför dörren.

Priser

2 pers i en lägenhet inkl. tre middagar och tredagars Skipass: 5125 kr/pers. 3 pers i en lägenhet inkl. tre middagar och tredagars Skipass: 4517 kr/pers. 4 pers i en lägenhet inkl. tre middagar och tredagars Skipass: 4213 kr/pers. 5 pers i en lägenhet inkl. tre middagar och tredagars Skipass: 4030 kr/pers. 6 pers i en lägenhet inkl. tre middagar och tredagars Skipass: 3908 kr/pers.

Skidåkning i Tänndalen

Tänndalens alpina värld är en gnistrande vit snöbuffé full av delikatesser på höga och snösäkra höjder. Varje vinter singlar fyra-fem meter natursnö ner över skidområdet, som sträcker sig genom hela dalgången från Hamra i väster till Svansjön i öster.

Utförsåkning

Det alpina skidsystemet i Tänndalen serverar hela 54 omväxlande nedfarter, både ovan och nedanför trädgränsen.

Längdskidåkning

Genom dalgångar och över högfjällsterräng ringlar sig Funäsfjällens spårsystem med totalt 300 kilometer preparerade längdspår.

Hamra Syd

Ett nyöppnat skidområde utan både liftar och preparerade nedfarter. Här är det offpist och topptur som gäller!