Fjällöga

Sugen på ett vackert fjällhem i Tänndalen? Mer än hälften av husen är redan sålda, men du har fortfarande chansen att förverkliga drömmen om ett alldeles eget hus mitt i den svenska fjällvärlden.

Fjällöga fångar den holistiska synen på livet; närheten till naturupplevelser och friluftsliv med arkitektur som uppfyller högt ställda krav både estetiskt och funktionellt. En ombonad och bekväm tillflyktsort i de riktiga fjällen.

 

Fjällöga är en småskalig by med omedelbar kontakt med naturen. 25 hus på egna höjder med panoramautsikt över fjällen. Med varm och ombonad interiör inspirerad av Carl Larssons målningar.

 

Hemmen har genomgående smarta förvaringar där hänsyn är tagen till skrymmande skidutrustning. Här finns också det där lilla extra som generös huvudentré med robusta sittplatser, torkskåp, pjäxvärmare, en bastu som ligger i direkt anslutning till uteplats och snöbad samt ett generöst allrum som inbjuder till gemenskap. Det finns tre typer av hem; om 122 kvm (med 11 sängplatser), 94 kvm (med 9 sängplatser) och 60 kvm (med 7 sängplatser).