Bra att veta

Nedan hittar du information som kan vara bra att känna till inför och under din vistelse.

In- & utcheckning

Incheckning sker från klockan 16.00 och utcheckning ska ske senast klockan 10.00 på avresedagen.

 

In- och utcheckning för allt boende utom Ski Lodge Tänndalen sker i vår nya in- och utcheckningsstation som ligger på stora parkeringen i Hamra (se områdeskarta). In- och utcheckning för gäster i Ski Lodge Tänndalen sker i nyckelskåpen vid huvudentrén till Ski Lodge.

Att tänka på

Eventuella klagomål bör framföras snarast möjligt, dock senast klockan 11.00 dagen efter ankomst, fel som uppstår under vistelsen ska meddelas omgående till receptionen så att vi får möjlighet att åtgärda dem. Boende ansvarar för alla skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier under vistelsen. Det är då också mycket viktigt att meddela receptionen om detta. Det råder rökförbud i samtliga stugor och lägenheter och vid överträdelse tas en saneringsavgift ut. Borttappad nyckel debiteras med 1 500 kr vid avresa. Husdjur är välkomna i vissa enheter. Det måste förbokas mot ett tillägg, 75 kr/dygn. Startkit av rengörings- och diskmedel finns i boenden, dock måste ni ta med eget hushålls- och toapapper.

Tdidag

Här hittar du all info! Liftstatus, spårstatus, öppna backar, väder och mycket mer.

Kartor

Pistkarta, spårkarta, områdeskarta och skoterledskarta!

Kontantfri anläggning

Tänndalen är ett kontantfritt företag från och med den 14/10-2020. Det betyder att vi inte tar emot kontanter i kassorna. De betalningssätt som erbjuds är de vanligaste bank- och kreditkorten, samt Swish.

 

Utan kontanthanteringen kan vi lägga mer fokus på våra gäster och minska smittspridning. Utan kontanter minskar vi påverkan på miljön och skapar en tryggare arbetsplats för våra medarbetare.

Avresestäd

Avresestädning ingår i allt boende, året runt. Du behöver bara diska, ställa in porslinet i skåpen, tömma kyl/frys och bära ut tomglas och sopor. Täcken viks ihop och läggs tillsammans med kuddarna på sängen. Hyrda linneset läggs vid ytterdörren.

 

Tel: 0684-155 00 eller e-post: bokning@tanndalen.com

Elbilsladdning

I anslutning till Ski Lodge Tänndalen finns 14 st laddstationer för elbilar. 2 stycken Tesla-laddare och 12 st laddare från Eways.

 

Betala med laddkort:

- Laddkort beställs på www.eways.se

- Blippa laddkort på laddstolpen.

- Pris 3,50 kr/kWh.

 

Betala med Easypark:

- Skriv in områdeskod som står på laddstolpen och välj uttag.

- Följ instruktioner. Pris anges i appen.

Linneset

För att göra din semester så bekväm som möjligt och för att slippa packa för mycket, erbjuder vi dig att hyra linneset. I linnesetspaketet ingår badlakan, handduk, örngott, påslakan och underlakan.

Pris: 175 kr/set

 

Förboka linneset via bokningen tel: 0684-155 00

E-post: bokning@tanndalen.com

Barntillbehör

Vi erbjuder familjer med små barn att hyra barnsäng och barnstol. Vi rekommenderar att du förbokar detta innan ankomst, då det finns ett begränsat antal.

Pris: 175 kr/ säng eller stol.

 

Tel: 0684-155 00

E-post: bokning@tanndalen.com

Tjänster

Önskar ni delikatesskorgar, tårtor eller en gåva i boendet vid ankomst eller under er semester? I Tänndalen utför vi en rad olika tjänster efter era önskemål.

 

Kontakta oss senast tre dagar innan ankomst via epost: bokning@tanndalen.com så hjälper vi till med era önskemål och återkommer med kostnadsförslag.

Behöver ni tvätta under er vistelse kan ni boka vår tvättstuga genom receptionen i Ski Lodge Tänndalen.

Internet finns i allt vårt boende, mer info om inloggning hittar ni i informationspärmen som ligger i ert boende. I Ski Lodge allmänna utrymmen är det också möjligt att surfa fritt.

När receptionen är stängd och du har ett allvarligt problem med ditt boende (exempelvis problem med el, värme eller liknande) finns jourberedskap. Vänligen respektera att jouren handhas av personal som befinner sig i hemmet och får inte kontaktas för allmänna förfrågningar utan endast vid akuta situationer. Ring 072-699 63 33 för att komma till jourtelefonen när växeln är stängd.

Vid våra stugor och lägenheter finns det parkering som tillhör varje fastighet. För daggäster finns parkering vid våra fyra dalstationer, Hamra, Buskvallen, Tännporten och Svansjön. Tel: 0684-155 00. E-post: bokning@tanndalen.com

  • Bokning/reception 0684-155 00
  • Hamra Sportshop 0684-155 10
  • Skidskola & Guidebyrån 0684-155 15
  • Restauranger 0684-155 05 
  • Vårdcentralen Funäsdalen 0684-160 60
  • Taxi Funäsdalen 0684-108 00
  • Funäsdalens Turistbyrå 0684-155 80
  • Bilbärgning 0684-211 88, 070-224 40 10
  • Larmnummer 112