Information kring Corona

Vi följer Folkhälsomyndigheten samt branschorganisationen SLAOs riktlinjer fortlöpande och anpassar vår verksamhet utefter det. Vi följer vår normala tidsplan och hoppas kunna öppna redan till höstlovet, vecka 44 om vädret tillåter. Öppettider hittar du här! Vi har vidtagit flertalet försiktighetsåtgärder och dem kan du läsa mer om längre ned.

 

Tryggare bokningsvillkor!

Med vårt av- och ombokningsskydd har du alltid öppet köp fram till 30 dagar före ankomst. Det innebär att du kan boka av din resa och få pengarna tillbaka utan att behöva skicka in något sjukintyg. Vid eventuell avbokning återbetalas hela beloppet med undantag för av- och ombokningsskyddet samt en expeditionsavgift på 250 kr.

 

God hygien – ditt och vårt ansvar tillsammans

- Handsprit finns på alla gemensamma utrymmen. Dessa utrymmen städas och desinficeras frekvent.

- Vid alla gemensamma utrymmen har vi satt upp tydliga avståndsmarkeringar för allas säkerhet.

- Vår personal har tydlig information om vikten av god handhygien på arbetet. Personal som känner sig sjuka stannar hemma.

 

In- och utcheckning samt boende

- Alla lägenheter städas och desinficeras noggrant efter varje uthyrningstillfälle.

- In- och utcheckning sker i första hand i våra nyckelboxar som ligger i anslutning till ert boende. Mer information kring detta får du i anslutning till din ankomst.

- Samtliga nycklar desinficeras mellan varje gäst.

 

Kontantfri anläggning

Tänndalen är ett kontantfritt företag från och med den 2/11-2020. Det betyder att vi inte tar emot kontanter i kassorna. De betalningssätt som erbjuds är de vanligaste bank- och kreditkorten, samt Swish. Utan kontanthanteringen kan vi lägga mer fokus på våra gäster och minska smittspridning. Utan kontanter minskar vi påverkan på miljön och skapar en tryggare arbetsplats för våra medarbetare.

 

Restauranger, värmestugor och butiker

- Restauranger, Hamra Livs och Hamra Sportshop håller öppet som vanligt, med utökade rutiner vad gäller städning och desinficering. I restaurangerna är borden placerade glesare än vanligt och all mat går att få som take away.

- Vi uppmanar gäster att förboka Skipass, skidhyra, skidskola och spårkort via www.tanndalen.com.

- I alla gemensamma utrymmen har vi satt upp tydliga avståndsmarkeringar för allas säkerhet.

- Vi har infört ett kölappssystem i Hamra Sportshop för att minska trängsel.

- Hjälmar och ryggskydd ångtvättas och desinficeras efter varje uthyrning.

- Vid parkeringen i Buskvallen finns en ny värmestuga och värmestugan på nedre plan i Wärdshuset Forbonden har blivit större.

Boendeguide

Stort, litet, mysigt eller modernt? Här hittar du allt boende.

Bra att veta

Information som kan vara bra att känna till inför och under din vistelse.