Partners

Huvudpartners

Vi tror på att arbeta aktivt med våra samarbetspartners för att skapa mervärde och affärsnytta för båda parter. Grönklittsgruppen kan erbjuda helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga av våra anläggningar. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar just ditt företag.

 

För ytterligare information, är ni välkommna att kontakta: 

Nicklas Lind

072-72 77 090 
nicklas.lind@gronklittsgruppen.se

Seat

SEAT skapar allt med inspiration från dess hem, Barcelona och dess dynamiska stads kultur. SEAT har ett syfte, för att göra det enkelt för dig att gå framåt.

Dalarnas Försäkringsbolag

Som bank och försäkringsbolag tar Dalarnas Försäkringsbolag hand om hela ekonomin för privatpersoner och företag i Dalarna. Med personlig service på sju kontor i länet ger de trygghet och goda råd till deras kunder.

Fyrfasen Energi

Fyrfasen är din energipartner som har bedrivit elhandel sedan 1917. De levererar el och energilösningar till privatpersoner och företag i hela Sverige. All el som de säljer har ursprungsmärkning förnybara energikällor. Fyrfasen vill vara en ärlig, enkel och nära elhandlare där du kan ha en personlig kontaktperson som hjälper dig göra goda val.

XL-BYGG

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

Mondelez

Mondelez International är en amerikansk livsmedelskoncern som äger samt förvaltar varumärken, främst innefattande branscherna choklad, kaffe och livsmedel. Mondelez förfogar över välkända varumärken som Milka, Oreo och Marabou.