Träningshelg

Höstträning i fjällen

Välkommen till en fartfylld fjällhelg i hälsans tecken!

14/9 till 17/9 är det dags för en härlig träningshelg i fjällen. Tänndalen är en av Sveriges mest populära destinationer för friluftsliv och utomhusaktiviteter, och med en mängd olika aktiviteter att välja mellan är det lätt att hitta något som passar dig och dina träningsbehov.

Under helgen kan du prova på allt från trail running och yoga till soma move och pilates. Samtliga träningspass anpassas efter gruppen och alla kan delta oavsett träningsvana. Tänndalens omgivningar är fulla av natursköna vyer och utmanande terräng som kommer att utmana både din styrka och uthållighet.

Boka din träningshelg i fjällen i Tänndalen idag och förbered dig på en helg full av utmaningar, vacker natur och avkoppling. Vi garanterar att du kommer att komma hem med nya insikter och massor av energi inför hösten.

För bokning ring: 0684-155 00 eller maila: bokning@tanndalen.com

Detta ingår

Frukost fredag, lördag, söndag. Lunch fredag och lördag. 1-rätters middag på fredagen. 3-rätters middag med fördrink på lördagen. Alla aktiviteter/träningspass. Boende inklusive slutstäd.

Pris: 4 710 kr/pers om man bor 2 personer/lägenhet i Ski Lodge Tänndalen.
3 620 kr/pers om man bor 3-4 personer/lägenhet i Ski Lodge Tänndalen.

Träningspass

Soma Move med Julia Larsson. Trail run på fjället med Maja Tesch. Löpteknik med Maja Tesch. Pilates med Katarina Tutturen. Yoga med Mia Melby. Hiit med Julia Larsson. Fyspass med Nike Bent.

Bokning

För bokning ring: 0684-155 00 eller maila: bokning@tanndalen.com