image

Barnens Tänndalen

Vintriga barnaktiviteter i Tänndalen

I Tänndalen gör vi vårt allra bästa för att barnen ska trivas.

Du och din familj vill tillbringa tid ihop och ha roligt tillsammans i skidbackar och längdspår. Här finns boende för den lilla och stora familjen med närhet till både längdspår, fjäll och skidbackar.

Här finns barnområden med rullband, knappliftar, skogsbanor och funparks. Vår maskot Bärra Blåbär finns självklart på plats under semestern och ser till att barnen har det extra trevligt.

Förutom skidåkning finns också massor av andra aktiviteter som passar hela familjen. God mat, våffelstugor, skoterturer och mycket mer.

Barn åker i Krokskogen

Barnområden

Barnens favoritområde heter Krokskogen och ligger mitt i systemet, med åkning i snälla backar, skogsbanor och lätthanterliga knappliftar. I Hamra finns ytterligare ett barnområde för de allra minsta åkarna. Här finns åkband, knapplift och roliga figurer i backen.

Snowpark

Snowpark

Parken: Den stora parken är placerad i den västra delen av skidområdet, Hamra och ligger i direkt anslutning till 6-stolsliften Hamra Komfort. Här kan hela familjen ha kul tillsammans. Här finns hopp, rails och boxar som passar stora som små, nybörjare och rutinerade jibbers.

Björkparken: Björkparken är placerad i Svansjön/Freeride Paradise och passar dig som tycker om att vara kreativ. Här hittar du ett antal feta rails, skogsbanor och features som är byggda av snö och Fjällbjörk från Tänndalen.

Bärra Blåbär

Barra

Bärra Blåbär

Vår maskot Bärra Blåbär tycker om att leka med alla barn i Tänndalen. Är du sugen på att åka skidor med honom eller kanske bara ge honom en kram? Alla aktiviteter med Bärra Blåbär är gratis. 

Lillafamiljen

Krokstugan

Vill dina barn vila från skidåkningen innan resten av familjen är redo att ge sig för dagen? I Krokstugan i Tännporten finns en lekstuga som är öppen för alla barnfamiljer. Här finns även matsäcksstuga och toaletter.

Femkamp

Femkamp

Utmana vänner och familj i femkamp. Alla tävlingar sker med skidor/bräda på fötterna. Vem vinner i Ski Cross, Parallellslalom, Speed ski, Self timer och längdhopp?

Skoter Fjall

Fler aktiviteter

Här finns spännande och rofyllda aktiviteter för hela familjen!

Fjällsommar i Tänndalen

Lammelstig

Somriga barnaktiviteter

Klättring, cykling, äventyrsstig och bus med vår maskot Bärra Blåbär.

Mtb Flytstig

Fler sommaraktiviteter

Vandra, cykla och paddla högt ovan trädgränsen med oändliga vidder i alla väderstreck!