Boendeguide

Stort, litet, mysigt eller modernt? Här finns en lösning för alla och vi hjälper dig gärna att hitta just ditt bästa alternativ.

Här har vi samlat alla våra boendetyper och dom där små detaljerna som gör att just du ska hitta ditt favoritboende. Kanske är det den moderna lägenheten med längdspåren runt knuten du drömmer om, eller den mysiga lägenheten direkt vid skidbacken.

 

Tveka inte att höra av dig till oss på tel: 0684-155 00 eller epost: bokning@tanndalen.com så hjälper vi dig.

Ski in ski out!

Ski Lodge Tänndalen

Här bor du praktiskt taget mitt i skidbacken. Strax intill finns världens längsta preparerade längdspår på 300 km och 610 km preparerade skoterleder. Ski Lodge Tänndalen har 65 lägenheter med 4-8 bäddar i 2-3 sovrum, varav två sviter, restaurang, barer, lounge och relaxavdelning.

Pinnens Fjällgård

Här bor du i mysiga lägenheter alldeles invid flera liftar i Hamra! Hamra Sportshop, Ski Lodge Kök & Bar, skidskolan, Närlivs och all annan service finns i närheten. Här finns dessutom fyra helt nybyggda lägenheter som håller hög standard.

Brunkullan

Här bor du praktiskt taget mitt i skidbacken och i mysiga lägenheter med balkong eller uteplats i söderläge. Bara att sätta på sig skidorna och glida ut! Välj mellan 50 kvm och 5 bäddar eller 74 kvm och 10 bäddar.

Fler boendealternativ

Murklan

Nybyggnation som tar emot sina första gäster till jul, 2018. Lägenheterna är moderna och ljusa med välutrustade kök, egen balkong/altan i söderläge. Hundar är välkomna i flera av lägenheterna - gör en förfrågan vid bokning.

Hjortronet

Trivsamt boende med närhet till restauranger, närbutik och till Ski Lodge Tänndalen. Moderna och ljusa lägenheter med mycket välutrustade kök, egen balkong/altan i söderläge samt egen bastu. Hundar är välkomna i flera av lägenheterna - gör en förfrågan vid bokning.

Fjällbruden

Trivsamt boende med närhet till restauranger, närbutik och till Ski Lodge Tänndalen. Moderna och ljusa lägenheter med mycket välutrustade kök, egen balkong/altan i söderläge samt egen bastu. Hundar är välkomna i flera av lägenheterna - gör en förfrågan vid bokning.

Fjällviolen

Trivsamt lägenhetsboende i hjärtat av Hamra med tillgång till bredband, skidförvaring och balkong i söderläge. Välj mellan 63, 92 och 110 kvm.

Mosippan

Trivsamt boende med närhet till restauranger, närbutik och till Ski Lodge med bl a en trevlig Lounge. Ni bor i ljusa lägenheter med välutrustade kök, egen balkong/altan i söderläge samt egen bastu. Hundar är välkomna i flera av lägenheterna.

Fjällstjärnan

Fräscht och exklusivt fjällboende! Parhus med 2 likadana lägenheter för 1 till 4 familjer med mycket hög standard. Det är ett boende som fångar ögat. Det ligger nära men ändå avskilt, med en fantastisk utsikt över fjällvärlden runtomkring. Ca 900 m från Hamrafjällets liftar och med längdspår alldeles intill huset.

Röda byn

Ovanför Tännåns slingrande vatten ligger Röda Byn! Hit återkommer våra gäster år efter år, sommar som vinter. Nära till lift, Ski Lodge Tänndalen med en loungeavdelning och tillhörande restauranger.

Rosa byn

Vacker utsikt uppe på höjden i Hamra! Skidförvaring, vallabod, pingisbord och tvättstuga finns i intilliggande servicehus. Tillgång till bredband finns. Avstånd till närmaste lift ca 200 meter.

Iglo

En mysig lägenhet i Hamra med fyra bäddar. Ta skidorna på axeln och vandra ner mot liften genom den gemytliga skidbyn. Liften tar du dig till på ett par fåtal minuter! Närheten till allt gör att ni kan ställa av bilen under skidveckan!

Kartor

Kartor

Pistkarta, spårkarta, områdeskarta och skoterledskarta!

Tänndalen i 360°

Ta dig runt och in på anläggningens olika faciliteter med hjälp av vår 360-visning.