image

Välkommen till Ski Lodge Tänndalen

Ski Lodge Tänndalen

Här bor du praktiskt taget mitt i skidbacken på vintern och mitt i fjällcykelparken på sommaren!

Liftarna, pisterna, skidskolan och Hamra Sportshop, med uthyrning och shop, ligger direkt i anslutning till Ski Lodge Tänndalen. Strax intill finns 300 km preparerade längdspår och 610 km preparerade skoterleder.

Designad med inspiration från Nordamerikansk Ski Lodge tradition med inslag av Härjedalsk byggkonst, naturnära färger och smarta detaljlösningar. Det perfekta boendet i de riktiga fjällen!

Relax Ski Lodge Tänndalen

Lounge, gym & relax

Välkommen in i vårt mysiga vardagsrum. Avkopplande musik i sköna soffor och fåtöljer framför den öppna spisen. Njut av en drink tillsammans med familj och vänner i loungen, som är Ski Lodgens träffpunkt. Efter en dag på fjället är det relax som gäller. Med underbar utsikt över fjällen, får trötta armar och ben nya krafter. Här finns två stora basturum och en relaxavdelning med sköna fåtöljer.

Vårat gym finns på våning 5. Där finns multibänk, 2 cyklar, kettlebells, löpband, stakmaskin, trappmaskin, crosstrainer.

Linneset på en säng i en av sviterna på Ski Lodge Tänndalen

Svit 8 bäddar

Sviterna har fullutrustade kök, allrum med matplats, soffa och TV, dusch, bastu, wc, balkong. Tre sovrum (två med dubbelsäng och ett med två våningssängar).

Under vintersäsongen, från julveckan till säsongsslut ingår bäddade sängar, handduksset samt morgonrockar och tofflor. Allt för att du ska kunna njuta så mycket som möjligt.

Rum på Ski Lodge Tänndalen

6 bäddar

6-bäddslägenhet med fullutrustat kök, allrum med matplats, soffa och TV, dusch, wc och altan eller balkong. Sviterna har också bastu.  Lägenheterna har två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar).

4 bäddsrum Ski Lodge Tänndalen

4 bäddar

Fyrbäddslägenhet med fullutrustat kök, allrum med matplats, soffa och TV, dusch, wc och altan eller balkong. Sviterna har också bastu.  Lägenheterna har två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med en våningssäng).

Utforska

Två föräldrar håller ett barn i handen och åker skidor tillsammans ner för backen

Erbjudanden

Erbjudanden, kampanjer och sista minuten i Tänndalen.

Skidakare Foto Emrik Jansson

Skidåkning i Tänndalen

Skidåkning, fjällturer och vintermys i fjällen

Barn Cyklar[1]

Sommarens aktiviteter

Somriga fjällaktiviteter i Tänndalen för hela familjen.

Bra att veta