Välkommen till Ski Lodge Tänndalen

Ski Lodge Tänndalen

Här bor du praktiskt taget mitt i skidbacken på vintern och mitt i fjällcykelparken på sommaren!

Liftarna, pisterna, skidskolan och Hamra Sportshop, med uthyrning och shop, ligger direkt i anslutning till Ski Lodge Tänndalen. Strax intill finns 300 km preparerade längdspår och 610 km preparerade skoterleder.

Tel: 0684-155 00 E-post: bokning@tanndalen.com

Boka Ski Lodge

Ski Lodge Premium

Nyrenoverade lägenheter på våning två från julen 2022. Nya ytskickt, nytt kök, nya möbler, dörrar till sovrummen, mattor och gardiner som gör att lägenheterna med sitt fantastiska ski in ski outläge känns ännu mer inbjudande och hemtrevliga.

4 bäddsrum Ski Lodge Tänndalen

Ski Lodge

Ski Lodge är designad med inspiration från Nordamerikansk Ski Lodge tradition med inslag av Härjedalsk byggkonst, naturnära färger och smarta detaljlösningar. Det perfekta boendet i de riktiga fjällen!

Relax Ski Lodge Tänndalen

Gym & relax

Efter en dag på fjället är det relax som gäller. Med underbar utsikt över fjällen, får trötta armar och ben nya krafter. Här finns två stora basturum och en relaxavdelning med sköna fåtöljer.

Vårat gym finns på våning 5. Där finns multibänk, 2 cyklar, kettlebells, löpband, stakmaskin, trappmaskin, crosstrainer.

Linneset på en säng i en av sviterna på Ski Lodge Tänndalen

Svit 8 bäddar

Sviterna har fullutrustade kök, allrum med matplats, soffa och TV, dusch, bastu, wc, balkong. Tre sovrum (två med dubbelsäng och ett med två våningssängar).

Under vintersäsongen, från julveckan till säsongsslut ingår bäddade sängar, handduksset samt morgonrockar och tofflor. Allt för att du ska kunna njuta så mycket som möjligt.

Rum på Ski Lodge Tänndalen

6 bäddar

6-bäddslägenhet med fullutrustat kök, allrum med matplats, soffa och TV, dusch, wc och altan eller balkong. Sviterna har också bastu.  Lägenheterna har två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar).

4 bäddsrum Ski Lodge Tänndalen

4 bäddar

Fyrbäddslägenhet med fullutrustat kök, allrum med matplats, soffa och TV, dusch, wc och altan eller balkong. Sviterna har också bastu.  Lägenheterna har två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med en våningssäng).

Utforska

Skidåkning i Tänndalen

Skidåkning, fjällturer och vintermys i fjällen

Vinterns aktiviteter

Vintriga fjällaktiviteter i Tänndalen för hela familjen.

Fjällöga Tänndalen vintertid

Boendeguide

Stort, litet, mysig eller modernt? Här hittar du semesterns bästa boende!

Bra att veta