Lodgen Tänndalen

En pulserande mötesplats med flera restauranger att njuta av!

Att äta och dricka gott hör ledigheten till och i Lodgen finns det något för alla smaklökar. Hit kommer du som du är! I klackar eller friluftskläder, med kollegorna, barnen eller hela tjocka släkten.

Nytt för i vinter är ett utökat matkoncept med fler restauranger. Här finner du allt från den sofistikerade elegansen i en loungebar till den avslappnade atmosfären i en mysig bistro, och till och med den livliga stämningen i en sprudlande pizzeria. Varje plats är som en lockande portal som bjuder in dig att utforska och njuta av smaker som väcker dina sinnen till liv.

Varmt välkommen

Lodgen

Öppettider
Dagens lunch
Påsksupé 30/3
Påskbuffé 28/3 & 1/4
Skaldjursbuffé 5/4
Uppståndelsen

Afterski

Pjäxdans och livemusik på Lodgen när liftarna stannat för dagen!

Våra restauranger

Oavsett om du suktar efter delikata cocktails i en sofistikerad miljö, den mysiga känslan av att njuta av mat i en avslappnad bistro eller den energiska glädjen hos en livlig pizzeria, så har Lodgen en plats som väntar på att föra dig på en smakfull resa.

Lodgen Bistro

En smakrik värld där klassiker möter enastående ölmat! Hos oss finner du en smakfull samling av klassiska favoriter som smashburgare som saftigt smälter i munnen och fish and chips som tar dig på en smakresa till havets djup. Öppet dagligen från kl. 17.00.

Lodgen Pizza

Stig in i pizzahimlen! Här har vi samlat våra favoritpizzor. Klassikern Hawaii samsas med vår fjällfavorit "Jillie" med renkött och svamp. Varje pizza är en resa genom smaker som förenar tradition med nyskapande. Öppet ons-sön kl. 15-21.

Matbruket Tänndalen

Vår filosofi är en harmonisk fusion av svensk nyfikenhet och härjedalsk elegans. Vi serverar modern och autentisk mat i en kulturellt inspirerad miljö, där maten blir en ren upplevelse. Vi huserar i en liten del av Ski Lodge Tänndalen med begränsat antal sittplatser. Boka gärna bord!

Loungen

Välkommen till en atmosfär fylld av njutning! I Loungen samsas vår ginbar tillsammans med en imponerande vinlista som väntar på att upptäckas. Varm lyxchoklad och massa gofika har vi också. Här blandas enkelhet med förfinad smak - från lokala delikatesser till läckra tilltugg och hjärtvärmande enkla rätter.

Fler smakupplevelser