Skidskola

Skidskola för alla

Gruppskidskola och personlig träning i alpint, snowboard och längd.

I Skidskolan i Tänndalen vill vi förmedla glädje och skidåkning bland fjällen. Vår skidskola är välanpassad för både nybörjare, barn och vuxna. Vårt uppdrag är att bidra till att skapa en positiv upplevelse av vinter och skidåkning och generera en lust att prova på och lära sig ännu mer.

Tel: 0684-155 00. E-post: skidskolan@tanndalen.com

Gruppskidskola

Äventyr och skidutveckling för barn och vuxna i Tänndalen!

Alpin grupp 3-13 år

Välkommen till den bästa gruppskidskolan för barn! Hos oss är skidåkning inte bara en sport, det är en äventyrsfylld upplevelse som ger ditt barn möjlighet att utforska vackra skidbackar.

Snowboard grupp 8-15 år

Drömmer du om att låta ditt barn uppleva magin på snowboard? Med snöklädda toppar och perfekta backar är vår snowboardskola den ultimata platsen för barn att lära sig snowboard. 

Gruppskidskola för vuxna

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren åkare har vi den perfekta grupplektionen för dig. Våra engagerade instruktörer tar dig med på en resa genom olika terränger och skidtekniker.

Närbild på skidtjej som har hjälm och glasögon

Personlig tränare

Satsa på din skidåkning med hjälp av en personlig tränare! Alla tycker om att känna utveckling, oavsett om du är en van åkare eller just har startat din skidkarriär! 

Funktionell skidskola

Våra skidlärare är utbildade inom funktionell skidåkning och hjälper er gärna att skapa härliga skidminnen.

Utforska

Hamra Syd

Ett nyöppnat skidområde utan både liftar och preparerade nedfarter. Här är det offpist och topptur som gäller!

Hamra Sportshop

Fördelarna med att hyra utrustning på plats i Tänndalen är många och vi är stolta över att ha ett av Sveriges bästa och bredaste utbud av hyrutrustning.