1:a Maj Trofén

Klassisk parallellslalomtävling i Tänndalen.

29 april - 1 maj 2023 är det dags för alpinsveriges mest klassiska tävling i Tänndalen. 1:a Maj Trofén har funnits i över 50 år och har vunnits av stjärnor som André Myhrer och Sandra Näslund. Uppemot 500 deltagare brukar vara på plats för att göra upp i parallellslalom och skicross med finfina priser i potten. Under helgen arrangeras dessutom alpina lagtävlingar och häftig musikunderhållning.

Tävlingsanmälan

U12, U14, U16 och Veteraner anmäler sig skidor.com. U10 anmäler sig via mail med namn, födelseår och klubb till e-post: nike.b@tanndalen.com

Program och info

Tidsprogram
Live timing, startlistor & resultatlistor
Ski Lodge Team event
TV-spelsturnering
Knatteparallellen
1:a Maj kampen
Generationsfejden
Nummerlappar
Bigbench Vandring

Fjällsommar i Tänndalen

Passa på att njuta av storslagna fjäll och vacker natur i och kring Tänndalen i sommar. Under perioden 30/6-24/9 2023 bor du sju nätter till priset av fyra.

Sponsorer

Fjällaktiviteter i Tänndalen

54 skidbackar, 300 km längdspår i dalgång och på högfjäll, 60 fjälltoppar över 1 000 meter, 610 km skoterleder, femkamp, guidade turer och mycket mer! I Tänndalen finns massor av aktiviteter som gör er konferens värd att minnas.

Vinterns aktiviteter

Skoter, skidåkning, isfiske och mycket mer.

Sommarens aktiviteter

Att vandra, cykla, fiska eller paddla högt ovan trädgränsen med oändliga vidder i alla väderstreck och en mäktig tystnad är kvalitetstid.