Fjällturen

Fjällturen — Sveriges vackraste cykellopp

Fjällturen, ett av landets mest populära cykellopp, expanderar till sommaren med tillägget av Fjällturen Landsväg. Loppet slingrar sig genom den majestätiska högfjällsterrängen på gränsen mellan Tänndalen och Norge.

Den 18 juli 2024 välkomnar vi dig till en oförglömlig cykeltävling som en del av Fjällturenveckan, med MTB-loppet som avslutning den 20 juli. De nya bansträckningarna erbjuder två alternativ: 120 km och 50 km, med målgång i Tänndalens Fjällanläggning. Förutom de vackra vyerna och de slingrande vägarna längs svenska och norska fjäll, erbjuder vi även årets mest exklusiva vätskekontroll, fylld med överraskningar.

Det efterfrågade landsvägsloppet förstärker Fjällturens rykte som Sveriges vackraste cykellopp. Hösten 2023 röstades Fjällturen fram som ett av Sveriges Bästa motionslopp 2023 av läsarna på cykelforumet Happy Ride, och vi strävar efter att överträffa förväntningarna även i år. Missa inte chansen att vara en del av denna episka cykelupplevelse i hjärtat av Tänndalen och Funäsfjällen!

18-20

juli

Anmälan

Här hittar du anmälan och mer information om Fjällturen!

Pris fr.

3 510 :-

Vy över Ski Lodge i Tänndalen sommartid

Boende i Tänndalen

Njut av sommaren i fjällen och bo i direkt anslutning till cykelloppen.

Musikkväll på kalfjäll

Ellen Krauss spelar på fjället i Tänndalen den 20:e juli! Perfekt avslutning efter magiska cykellopp.

Tänndalen Fjällcykelpark

Porlande bäckar, förförande vyer och släta, sandiga cykelleder för hela familjen.

Bo sju nätter betala för fyra

Passa på att njuta av storslagna fjäll och vacker natur i och kring Tänndalen i sommar.