Musikkväll på kalfjäll

Succén fortsätter! Musikkväll på kalfjäll i Tänndalen återkommer med nya artister sommaren 2024.

Musikkväll på kalfjäll har blivit en klassiker på den svenska turnékartan. Artister som Mauro Scocco, bröderna Norén och Melissa Horn har alla besökt kalfjället i Tänndalen och en av Sveriges finaste sommarscener. I sommar väntar fortsättningen. Den här gången blir det Carola, Ellen Krauss, Daniel Norgren och Daniel Adams-Ray som står för underhållningen.

13 juli - Daniel Adams-Ray

20 juli - Ellen Krauss

27 juli - Carola

3 aug - Daniel Norgren

Akterna kommer att under varsin kväll att tonsätta naturupplevelsen. Färden går via liftsystemet till toppen eller med en vandring på ca 1 km. På toppen finns scenområde, barer och restauranger. Där kommer mat och dryck med lokal anknytning att serveras. Efter konserten färdas man samma väg ned till dalen.

Sommarens artister

Daniel Adams-Ray 13/7

Under 20 år har Daniel Adams-Ray skapat rap, pop, mode och design. Alltid med en oupphörlig vilja att hitta nya uttryckssätt att fånga sin samtid på. 2024 innebär också ny musik från Adams-Ray och i början av januari släpptes det första smakprovet från hans kommande album.

Ellen Kraus 20/7

Ellen Krauss, en singer-songwriter med passion för popmelodier, växte upp mitt i musiken. Hon syns nu i TV4:s Så mycket bättre med sin framgångsrika tolkning av "Inatt (inget stoppar oss nu)", som blivit en favorit och nått stora framgångar både på radio och streamingplattformarna.

Carola 27/7

Carola Häggkvist, mer känd som Carola, är en av Sveriges mest älskade artister. Hon slog igenom med en dundrande framgång i Melodifestivalen 1983 med låten "Främling", vilket markerade starten på en fenomenal karriär. Sedan dess har Carola varit en ständig närvaro i den svenska musikscenen.

Daniel Norgren 3/8

Norgrens musik speglar hans starka band till naturen och förmåga att fånga känslor i texter. Hans scenshow är fängslande med nära kontakt till publiken. Daniel Norgren har en trogen fanskara både i Sverige och internationellt tack vare sin unika musikstil och liveshower.

FAQ

Om Musikkväll på kalfjäll
Sittliftsbiljett & vandringsbiljett
Åldersgränser
Väderbegränsning
Vad man ska ha med sig
Mat & dryck på plats
Tillgänglighetsanpassning
Camping
Tälta
Vad får man INTE ta med sig
VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

Utforska

Vy över Ski Lodge i Tänndalen sommartid

Boendeguide

Stort, litet, mysigt eller modernt? Här hittar boendet som passar bäst för dig.

Skidåkning i Tänndalen

Tänndalens alpina värld är en gnistrande vit snöbuffé full av delikatesser på höga och snösäkra höjder.

Tänndalen Fjällcykelpark

Porlande bäckar, förförande vyer och släta, sandiga cykelleder för hela familjen.