Höstlov och skidpremiär

Höstlov i fjällen

Skidåkning, vandring och spännande äventyr för barnen – välkommen till ett aktivt höstlov i Tänndalen!

Under höstlovet vecka 44 finns alla möjligheter att uppleva det bästa med Tänndalen, allt samlat under en och samma vecka. Alpin skidåkning blandas med vacker fjällvandring, klättring på klättervägg, restaurangbesök och spännande aktiviteter för barnen.

Lördag den 28:e oktober markerar starten för skidsäsongen i Tänndalen, där sparad snö kommer möjliggöra skidåkning (och med lite tur även natursnö och snökanonsnö om vädret samarbetar). Vi garanterar en upplevelse fylld av glädje och skidentusiasm!

Öppettider lift

Vigelliften i Hamra snurrar dagligen 28/10 - 5/11 kl. 10.00 - 14.00.

För alpina klubbar och träningsgrupper gäller andra tider. Kontakta Nike Bent för mer info och offert. E-post: nike.bent@tanndalen.com

Vi sparar snö

I våras schaktade vi ihop 25 000 kubikmeter snö i en stor hög. Snön är täckt med dubbla lager geotextilduk som har en Goretex-liknande funktion. Snöhögen har sparas under sommaren och lagom till höstlovet schaktar vi ut den i skidbacken igen. Sparad snö, snökanonsnö och förhoppningsvis natursnö kommer ge fina förutsättningar för skidåkning på höstlovet.

Höstlovsaktiviteter

På höstlovet kommer vi att erbjuda massor av roliga aktiviteter – både inomhus och utomhus. Fjällvandring, alpin skidåkning, spökdisco, klättring på klättervägg med mera. Aktuellt program kommer inom kort!

Utforska

Big Bench

Big Bench har blivit en succé över hela världen. Nu finns den på fjället i Tänndalen.

Webbkamera

Spana in snöläget och vädret i Tänndalen med hjälp av våra webbkameror!

 

Litet barn åker skidor

Skidskola

Utveckla din skidåkning med hjälp av Tänndalens Skidskola.