Skiduthyrning

Skiduthyrning i Hamra & Tännporten

Alltid nyvallat och nyslipat!

Fördelarna med att hyra utrustning på plats i Tänndalen är många och vi är stolta över att ha ett av Sveriges bästa och bredaste utbud av hyrutrustning. I Tänndalens alpina skidområde finns två skiduthyrningar. Den ena ligger i Hamra Sportshop och den andra ligger i Tännporten. Bägge har skidbacken utanför dörren! Här finns allt som du kan tänkas behöva under skidsemestern. Varmt välkommen.

Tel: 0684-155 10. E-post: shopen@tanndalen.com

10 % onlinerabatt

Boka din skidhyra online och spara 10 %

Ny i backen

Detta skidpaket passar dig som inte åkt tidigare och vill ha en lättsvängd utrustning. Dessa skidor är inte lika vridstyva som de mer avancerade skidorna, vilket gör dem är lättare att hantera. I paketet ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm.

Vårskidåkning på fjället

Åker blå backar

Detta skidpaket passar dig som har åkt skidor tidigare. Skidorna i medelpaketet är mer vridstyva än nybörjarskidorna, men kräver inte lika mycket av åkaren som de mer avancerade skidorna gör. I paketet ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm.

Åker alla backar

Skidpaketet för dig som vill ha en rolig och lekfull skida med grymt isgrepp och härlig radie. Du är bra på att åka, men behöver inte vara expert. I paketet ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm.

Avancerad

Bara det bästa är gott nog! I vårt avancerade paket får du de bästa skidorna på marknaden. Du är bra på att åka, och värdesätter kantgrepp och vridstyva skidor. Du får den bästa kvaliteten och den bästa åkupplevelsen. I paketet ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm.

Längdutrustning

Familj som åker längdskidor i Tänndalen

Klassiskt

För dig som vill åka klassiskt i skidspåren har vi både vallningsfria och vallningsbara skidor. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar.

Skate

I våra 300 km långa längdspår finns också en bit för skateskidorna. Skateskidor finns att hyra i Sportshopen. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar.

Snowboard och turskidor

Snowboard

Kanske dags att hitta en ny utmaning i backen! Vi har brädor för knattar, ungdomar och vuxna. Hyr en hel vecka eller kanske bara prova för en dag.

Turskidor

På fjället behöver du bredare skidor med eller utan stålkant. I paketet ingår skidor, pjäxor och stavar.

En riktig sportbutik

Hamra Sportshop

En riktig skidbutik har skidbacken utanför dörren!

Second hand

I vår systerbutik i Tännporten finns hyrutrustning och en second hand-avdelning med outdoorkläder.

Verkstad & bootfitting

Ont i fötterna? Lugn, vi hjälper dig!